书签 分享 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019年12月统考模拟练习题-试卷版-大学英语试卷B8.doc

  • 上传人:奥****文
  • 文档编号:504242
  • 上传时间:2022-12-06
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:47KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 12 统考 模拟 练习题 试卷 大学 英语 B8
    资源描述:

    1、大学英语B8一、交际英语1.- Its been a wonderful evening. Thank you very much. - _A.My pleasure.B.It doesnt matter.C.No, thanks.D.Its Ok.答案:A2.- Excuse me, how much is the jacket? - Its 499 Yuan. _A.Oh, no. Thats OK!B.How do you like it?C.Which do you prefer?D.Would you like to try it on?答案:D3.- Please help you

    2、rself to the seafood.- _ A.No, I cant.B.Sorry, I cant help.C.Well, seafood dont suit.D.Well, Im afraid I dont like seafood.答案:D4.- _ - He teaches physics in a school.A.What does your father do?B.Who is your father?C.What is your father doing?D.Where is your father now?答案:A5.- Whos speaking? - This i

    3、s Tom _.A.speaksB.spokenC.speakingD.saying答案:C二、阅读理解“Joe, you are a very old dog,” said policeman Fred. “Today is your birthday again. I remember that you were 14 years old last year. But you are still the best police dog in the world!” “ARF! ARF!” barked Joe.“You are welcome,” said Fred. “Now lets

    4、get your birthday dinner. Show me where you want to eat.”Joe led Fred down the street. Good smells came from all the eating places. But Joe walked on. At last he stopped at a small place. He smelled around the door. Then he pushed the door open.“Is this where you want to eat?” asked Fred. But Joe di

    5、d not bark an answer. He put his nose to the floor and ran across the room. Then he jumped on a man at a table!“Good boy, Joe!” said Fred. Joe and Fred have looked for the robber for ten years. “And now you have found him!”Joe and Fred took the robber to the police station. Then Fred said, “All righ

    6、t, Joe, you have done your work. Well done! Congratulations. Now do you want that birthday dinner?” “ARF!” barked Joe, “ARF! ARF!” “Lets go,” said Fred. “Im hungry, too.”6.The police and Joe have looked for the robber for 10 years.A.TB.F答案:A7.Joe is fourteen this year.A.TB.F答案:B8.In the story, Joe s

    7、ays “ARF! ARF!” twice. The first time he means “Thank you”.A.TB.F答案:A9.Fred wants to give Joe a dinner because today is Freds birthday.A.TB.F答案:B10.Joe is a great police dog.A.TB.F答案:AIn the United States, it is not customary to telephone someone very early in the morning. If you telephone him early

    8、 in the day, while he is shaving or having breakfast, the time of the call shows that the matter is very important and requires immediate attention. The same meaning is attached to telephone calls made after 11:00 pm. If someone receives a call during sleeping hours, he assumes its a matter of life

    9、or death. The time chosen for the call communicates its importance.In social life, time plays a very important part. In the U.S.A. guests tend to feel they are not highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date. But it is not true in all

    10、 countries. In other areas of the world, it may be considered foolish to make an appointment too far in advance because plans which are made for a date more than a week away tend to be forgotten. The meaning of time differs in different parts of the world. Thus, misunderstandings arise between peopl

    11、e from different cultures that treat time differently. Promptness is valued highly in American life, for example. If people are not prompt, they may be regarded as impolite or not fully responsible. In the U.S. no one would think of keeping a business associate waiting for an hour, it would be too i

    12、mpolite. A person, who is 5 minutes late, will say a few words of explanation, though perhaps he will not complete the sentence.11.What is the main idea of this passage? _A.It is not customary to telephone someone in the morning and in sleeping hours in the U.S.B.The role of time in social life over

    13、 the world.C.If people are late, they may be regarded as impolite or not fully responsible in the U.S.D.Not every country treats the concept of time as the same.答案:B12.What does it mean in the passage if you call someone during his or her sleeping hours? _A.A matter of work.B.A matter of life or dea

    14、th.C.You want to see him or her.D.You want to make an appointment with him or her.答案:B13.Which of the following time is proper if you want to make an appointment with your friend in the U.S. A.?A.at 7:00 amB.at 4:00 pmC.at the midnightD.at 4 am答案:B14.Which of the following statements is true accordi

    15、ng to the passage? _A.In the U.S.A. guests tend to feel they are highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date.B.No misunderstandings arise between people from different cultures about the concept of time.C.It may be considered foolish to make an appointment well in advance in the U.S.A.D.Promptness is valued highly in American life.答案:D15.From the passage we can safely infer that _A.its a matter of life or death if you call someone in day time.B.the meaning of time

    展开阅读全文
    提示  兔兜文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019年12月统考模拟练习题-试卷版-大学英语试卷B8.doc
    链接地址:https://www.tudouwenku.com/doc/504242.html

    若发现您的权益受到侵害,请立即联系客服,我们会尽快为您处理

    copyright@2008-2022 兔兜文库 网站版权所有

    鲁公网安备37072502000182号  ICP备案号:鲁ICP备2021021588号-1  百度保障


    兔兜文库
    收起
    展开