书签 分享 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019年12月统考模拟练习题-试卷版-大学英语试卷B4.doc

  • 上传人:奥****文
  • 文档编号:504245
  • 上传时间:2022-12-06
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:46.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 12 统考 模拟 练习题 试卷 大学 英语 B4
    资源描述:

    1、大学英语B4一、交际英语1.- How did Tom learn French?- _A.In the morning.B.Very well.C.In the library.D.By taking a course.答案:D2.- Im sorry. I am late due to the heavy traffic. - _A.Well, its OK.B.No, its all right.C.You are welcome.D.You are wrong.答案:A3.- Thank you for inviting me.- _ A.I really had a happy ti

    2、me.B.Oh, its too late.C.Thank you for coming.D.Oh, so slowly?答案:C4.- Could I speak to Don Watkins, please?- _ A.Speaking, please.B.Oh, how are you?C.Im listening.D.Im Don.答案:A5.- Would you like to go to the concert with us this evening?- _ A.No, I already have plans.B.Id love to, but Im busy tonight

    3、.C.No, I really dont like being with you.D.Im ill, so I shouldnt go out.答案:B二、阅读理解Although English is not as old as Chinese, it is spoken by many people around the world every day. English speakers are always creating new words, and we are often able to know where most words come from.Sometimes, how

    4、ever, no one may really know where a word comes from. Did you ever think about why hamburgers are called hamburgers, especially when they are not made with ham(火腿)? About a hundred years ago, some men went to America from Europe. They came from a big city in Germany called Hamburg. They did not spea

    5、k good English, but they ate good food. When some Americans saw them eating round pieces of beef, they asked the Germans what it was. The Germans did not understand the question and answered, We come from Hamburg. One of these Americans owned a restaurant, and had an idea. He cooked some round piece

    6、s of beef like those which the men from Hamburg ate. Then he put each between two pieces of bread and started selling them. Such bread came to be called hamburgers. Today hamburgers are sold in many countries around the world.Whether this story is true or not, it certainly is interesting. Knowing wh

    7、y any word has a certain meaning is interesting, too. This reason, for most English words, can be found in any large English dictionary.6.According to the writer, English is not so old as Chinese.A.TB.F答案:A7.Hamburg is a city in Germany.A.TB.F答案:A8.According to the story, hamburgers are made only wi

    8、th beef.A.TB.F答案:B9.According to the writer, knowing why any word has a certain meaning is interesting.A.TB.F答案:A10.According to the story, the word “hamburger” comes from England because Germans dont speak good English.A.TB.F答案:BMany people who work in London prefer to live outside it, and to go in

    9、 to their offices or schools every day by train, car or bus, even though this means they have to get up early in the morning and reach home late in the evening. One advantage of living outside London is that houses are cheaper. Even a small flat in London without a garden costs quite a lot to rent.

    10、With the same money, one can get a little house in the country with a garden of ones own. Then, in the country one can really get away from the noise and hurry of busy working lives. Even though one has to get up earlier and spend more time in trains or buses, one can sleep better at night and durin

    11、g weekends and on summer evenings, one can enjoy the fresh, clean air of the country. If one likes gardens, one can spend ones free time digging, planting, watering and doing the hundred and one other jobs which are needed in a garden. Then, when the flowers and vegetables come up, one has got the r

    12、eward together with those who have shared the secret of Nature. Some people, however, take no interest in country things: for them, happiness lies in the town, with its cinemas and theatres, beautiful shops and busy streets, dance-halls and restaurants. Such people would feel that their life was not

    13、 worth living if they had to live it outside London. An occasional walk in one of the parks and a fortnights (two weeks) visit to the sea every summer is all the country they want: the rest they are quite prepared to leave to those who are glad to get away from London every night. 11.Which of the fo

    14、llowing statements is NOT true?_A.People who love Nature prefer to live outside the city. B.People who work in London prefer to live in the country. C.Some people enjoying city life prefer to work and live inside London. D.Many nature lovers, though working in London, prefer to live outside the city

    15、. 答案:B12.With the same money _, one can buy a little house with a garden in the country. A.getting a small flat with a gardenB.having a small flat with a garden C.renting a small flat without a gardenD.buying a small flat without a garden 答案:C13.When the garden is in blossom, it means that one _ has been rewarded.A.living in the countryB.having spent time working in the garden C.having a garden of his ownD.having been digging, planting and watering 答案:B14.People who think happiness lies in the town would feel that _ if they had to live

    展开阅读全文
    提示  兔兜文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019年12月统考模拟练习题-试卷版-大学英语试卷B4.doc
    链接地址:https://www.tudouwenku.com/doc/504245.html

    若发现您的权益受到侵害,请立即联系客服,我们会尽快为您处理

    copyright@2008-2022 兔兜文库 网站版权所有

    鲁公网安备37072502000182号  ICP备案号:鲁ICP备2021021588号-1  百度保障


    兔兜文库
    收起
    展开