书签 分享 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019年12月统考模拟练习题-试卷版-大学英语试卷B7.doc

  • 上传人:奥****文
  • 文档编号:504259
  • 上传时间:2022-12-06
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:44.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 12 统考 模拟 练习题 试卷 大学 英语 B7
    资源描述:

    1、大学英语B7一、交际英语1.- Could you pass me the salt and pepper?- _A.Sorry, I didnt know what you mean. B.Ok, here you are. C.No, I wont. D.I dont know.答案:B2.- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?- _ A.Im afraid not, because I have to go to an important meeting.B.Of course

    2、not. I have no idea.C.No, I cant.D.Thats all set.答案:A3.- Thanks for your help. - _A.My pleasure.B.Never mind.C.Quite right.D.Dont thank me.答案:A4.- Hi, Tom, hows everything with you? - _, and how are you?A.Dont mention itB.Hm, not too badC.ThanksD.Pretty fast答案:B5.- May I see your tickets, please?- _

    3、 A.Sure.B.No, you cant.C.No, they are mine.D.Yes, you can.答案:A二、阅读理解Although English is not as old as Chinese, it is spoken by many people around the world every day. English speakers are always creating new words, and we are often able to know where most words come from.Sometimes, however, no one m

    4、ay really know where a word comes from. Did you ever think about why hamburgers are called hamburgers, especially when they are not made with ham(火腿)? About a hundred years ago, some men went to America from Europe. They came from a big city in Germany called Hamburg. They did not speak good English

    5、, but they ate good food. When some Americans saw them eating round pieces of beef, they asked the Germans what it was. The Germans did not understand the question and answered, We come from Hamburg. One of these Americans owned a restaurant, and had an idea. He cooked some round pieces of beef like

    6、 those which the men from Hamburg ate. Then he put each between two pieces of bread and started selling them. Such bread came to be called hamburgers. Today hamburgers are sold in many countries around the world.Whether this story is true or not, it certainly is interesting. Knowing why any word has

    7、 a certain meaning is interesting, too. This reason, for most English words, can be found in any large English dictionary.6.According to the writer, English is not so old as Chinese.A.TB.F答案:A7.Hamburg is a city in Germany.A.TB.F答案:A8.According to the story, hamburgers are made only with beef.A.TB.F

    8、答案:B9.According to the writer, knowing why any word has a certain meaning is interesting.A.TB.F答案:A10.According to the story, the word “hamburger” comes from England because Germans dont speak good English.A.TB.F答案:BWhen John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, they did no

    9、t bring very many things with them. They had planned either to live in a furnished apartment or to buy used furniture. But they soon learned about a new system that more and more people are using. The renting of home furnishings (bed, tables, dishes, and so on) has become one of Americas fastest gro

    10、wing businesses.What kinds of people rent their home furnishings instead of buying them? People who are international business or government officials, foreign students, airline workers, young married couples - people whose job or business may force them to move frequently from one city to another.

    11、They save a lot of trouble and the cost of moving their furniture each time. They simply rent new furniture when they reach their new homes. Young people with little money do not want to buy cheap furniture that they may soon dislike. They prefer to wait until they have enough money to buy furniture

    12、 they really like. Meanwhile, they find they can rent better quality furniture than they could afford to buy.One family, who now have a large, beautiful home of their own, liked their rented furniture so much that they decided to keep renting it instead of buying new things. But usually people dont

    13、like to tell others about it. The idea of renting home furnishings is still quite new, and they are not sure what their neighbors might think. 11.Which of the following has become one of Americas fastest growing businesses? A.Selling home furnishings.B.Renting furnished apartments.C.Selling used fur

    14、niture.D.Renting home furnishings.答案:D12.Why do some people prefer to rent furniture?A.Because the furniture they get in this way is new.B.Because it saves them a lot of money.C.Because it saves them much trouble and money.D.Because they can always get better quality furniture in this way.答案:C13.Wha

    15、t can you infer from the passage?A.The idea of renting furniture is not acceptable.B.Renting furniture is not popular in the couples home town.C.Only those who dont have enough money to rent furniture.D.People usually grow to like the furniture they have rented.答案:B14.Which of the following can best serve as the title of the passage?A.Rent or Buy?B.A New Way of Getting Home Furnishings.C.Furnished Apartments.D.A New Idea.答案:B15.Young people liked renting home furniture because_.A.they have less moneyB.they dont want to buy old furni

    展开阅读全文
    提示  兔兜文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019年12月统考模拟练习题-试卷版-大学英语试卷B7.doc
    链接地址:https://www.tudouwenku.com/doc/504259.html

    若发现您的权益受到侵害,请立即联系客服,我们会尽快为您处理

    copyright@2008-2022 兔兜文库 网站版权所有

    鲁公网安备37072502000182号  ICP备案号:鲁ICP备2021021588号-1  百度保障


    兔兜文库
    收起
    展开